miercuri, 27 iunie 2007

Bricscad V8 – versiunea de răscruce

Bricscad V8 – versiunea de răscruce

Bricsys anunţa Bricscad V8 – bazat pe IntelliCAD, ultima versiune a produsului compatibil CAD. Bricscad nu este “doar alt” update, ci este urtmatoarea deneratie Bricscad. Semnifică pasul crucial înainte facut în libertatea de alegere CAD DWG. Iată de ce:

  • Tehnologie nouă în spate, cu rezultate de top privind compatibilitatea: kernel-ul Bricscad a fost rescris de la zero. Cu Bricscad V8 am creat baza pentru dezvoltări continue rapide şi şi solide.

  • Interfaţă grafică utilizator nouă – a fost reproiectată de la zero. Este mai mult decât câteva noi iconiţe sau căsuţe de dialog. Unele părţi majore au fost complet reproiectate. Rezultatul, suntem siguri, vă va convinge.

  • Un Drawing Explorer nou şi un nou Properties Toolbar vă oferă un management intuitiv al fişierelor DWG Bricscad.

  • Un nou Settings Dialog vă oferă o privire de ansamblu solidă a variabilelor sistemului şi a setărilor. Când veţi vedea o să fiţi uimiţi de faptul că nu a fost proiectat în acest fel de la început.

Bricscad V8 – este aproape!

Versiunea în limba Englezp a noului Bricscad V8 va fi oficial lansată la sfârşitul lunii iunie 2007. De azi, versiunea beta a Bricscad V8 este disponibilă pentru descărcare. Înregistraţi-vă azi pentru a putea descărca versiunea beta Bricscad V8.

Link-ul de mai jos vă trimite la pagina de descărcare a versiunii beta Bricscad V8

http://www.bricsys.com/download/downloadForm.jsp?product=BCAD-B521

Bricscad V8 – Promoţie Pre-Lansare

Bricscad V8 va fi introdus în două variante, o versiune Classic şi una Pro. În plus faţă de Bricscad V8 Classic, Bricscad V8 Pro include mediu Microsoft VBA şi modelare solide 3D completă ACIS. Pachetul Bricscad V8 All-In (disponibil şi pentru Bricscad Classic şi pentru Bricscad Pro) include o licenţă Bricscad V8, un an de suport tehnic profesional prin email şi un upgrade gratuit la următoarea versiune majoră (V9).


Bricscad V8 poate fi comandat de azi. Dacă veţi comanda până la date de 30 Iunie 2007, vor fi valabile următoarele preţuri promoţionale:

Produs

Preţ listă în EUR

Preţ PROMOŢIONAL

în EUR

Bricscad V8 Pro All-In

525

450

Bricscad V8 Pro

395

325

Bricscad V8 Classic All-In

425

350

Bricscad V8 Classic

295

225


Între data de azi şi data la care Bricscad V8 va fi lansat, clienţii Bricscad V8 vor putea utiliza în continuare Bricscad V7.

Mai multe detalii:

www.fairsoft.ro

Niciun comentariu: